Sunday, July 2, 2017

#HARIJUBAHDILA

Assalammualaikum.

Second entry for today.

Aku punya konvo jatuh pada hari Ahad and hari ambil jubah jatuh pada hari Sabtu. Alhamdulillah, tak ganggu hari mengajar aku. Fuh, tarik nafas lega aku.

#HARIAMIKJUBAH

So, masa hari amik jubah, aku angkut semua angkatan tentera aku kecuali ayah dengan Syafiq dan jugak along sekeluarga. Cadang nak follow budak-budak coursemate nak amik gambar pre-convo (kononnya) tapi terpaksa dibatalkan sebab angkatan tentera nak balik cepat. Tapi sempatlah singgah rumah kak Pisah and Daud jap. Then terus balik Melaka.





Dan disebabkan aku ni general tentera, aku paksa angkatan tentera aku join amik gambar pre-convo aku tapi bukan dengan kawan-kawan lah tapi dengan family.








#HARIKONVOKESYEN

Aku pergi UPM Sabtu sebab kononnya nak amik gambar kat pokok setan tu. And pada awalnya aku nak bawak mak, ayah and angah hari Sabtu tu tapi last minute dak angah kene kerja. So, mak dengan ayah je ikut aku hari Sabtu tu. Dak along dengan yang lain datang masa hari kejadian iaitu hari Ahad.





Aku, mak dengan ayah stay rumah kak Pisah dan Daud malam Sabtu tu. Yang bestnye bila tidur rumah diorang, boleh lepak sampai pagi. Dan dijadikan cerita, malam tu Ena join lepak dengan kitaorang. Sanggup kau dia datang dari UPM ke Kajang (padahal kene paksa 😁). So, masa hari Ahad tu, kak Pisah and Daud tak dapat datang sebab ada hal. Ena dengan Nana je datang. Nana aku book awal-awal jadi photographer aku. hahaha.



So, tatap gambar-gambar ya 😘


































So, ini cerita konvokesyen aku. 

The end!

See you soon! 😚


1 comment: