Friday, July 15, 2016

MINOR THROWBACK : HARDBOUND THESIS

8.45am bukak fb tgok update pasal softbound thesis. Alhamdulillah, finally,no matrik aku naik pun.

 Dalam pukul 11.00am jumpa SV, Dr Irma, nak bincang pasal correction. Then terus pergi makmal komputer buat pembetulan. Untung aku dapat very very minor correction. Alhamdulillah.

Dalam pukul 2.30pm pergi Lucky Star nak buat hardbound. Dan dalam pukul 3.30pm dah siap.

 Pukul 3.50pm sampai fakulti and terus hantar kat coordinator FYP, Dr Yusran Sulaiman.

Pukul 4.00pm, aku dah merdeka dari degree life.

Terima kasih kepada sesiapa yg terlibat. Hanya Allah yg mampu membalasnya.

Kepada dak angah, terima kasih teman aku pergi UPM semula sebab nak settlekan hardbound.
Terima kasih dekat mak dengan ayah yang sabar dengan aku sebab tak balik rumah. Walaupun setiap minggu call suruh balik rumah.
Terima kasih dekat Dayah selalu tenangkan aku pasal FYP ni.
Terima kasih dekat Jihah a.k.a. lab partner aku.
Terima kasih dekat kakak dengan abang lab.
Last but not least, terima kasih kepada supervisor aku, Dr Irmawati Ramli.
Terima kasih untuk semuanyaaa.









No comments:

Post a Comment