Tuesday, June 14, 2016

BSC (HONS) MAJOR INDUSTRIAL CHEMISTRY


 Alhamdulillah, 4 tahun dah menuntut ilmu kat UPM ni. Macam macam dah aku dah lalui. Serius, gila teruja nak habis belajar ni. Tinggal nak settlekan thesis je. Then, im done! Moga, result sem ni memberangsangkan walaupun paper semalam agak mengecewakan aku. Harap Dr tanda kertas tak strict sangat lah. haha.

5 tahun akan datang bila tengok balik video ni mau menitis air mata. Terima kasih koranag sebab menceriakan hari hari aku kat sini. 

Kepada roommate aku, korang pun ohsem! Pasal korang aku up satu entry nanti ye :)

video

1 comment: