Wednesday, May 25, 2016

Tak sabar nak habis belajar!



Hope everything gonna be okay! In sha Allah. Wish me luck for presentation viva next week. Harap dapat examiner yang tak banyak tanya. Cukup lah dapat examiner yang banyak tanya masa presentation proposal haritu, Bertubi-tubi soalan ditanya. Ya Allah, perasaan masa tu, hanya Allah je yang tahu. So, harap kali ni nasib baik berpihak kat aku pulak. haha. So gais, doakan saya ye. Nervous weh! 

Kepada emak, maaf tak dapat balik. Dari suara dah tahu mak kind of kecewa tapi macam mana nak buat. Tak dapat nak elak. Dengan oral test Myanmar lagi next week. Jangan risau, lepas bulan 6 nanti mak hadap je muka orang kat rumah tu. Jangan muak sudah lah. hahahahaha   

No comments:

Post a Comment