Monday, January 25, 2016

# EdayDaudandPisah


Assalammualaikum.

Alhamdulillah, pada tanggal 23 Januari 2016, Kak Pisah dan Daud selamat bergelar tunangan orang.

Taknak cakap banyak, tatap lah gambar-gambar semasa hari kejadian.



Hasil contengan Ena dan Nana


Pikah pun datang tau. Ingatkan dia datang dengan si dia tapi dia bawak orang lain pulak :(








 Ena, Nana, Dila

 Sorang tukang mekup dan sorang tukang amik gambar.
Aku dah cop diorang untuk majlis tunang aku pulak nanti ;)

Tapi Nana siot. Bagi ayat pedas punya
'Akak nak tunang bila? Dengan siapa?'
Amboi hang punya perli kan aku


Hantaran dari pihak Kak Pisah

Yang warna purple tu hantaran dari pihak Daud pulak.






 Selamat dah bertunang. Tahniah akak!
















 Dimalam kejadian, aku dengan kak Pisah tak boleh tidur. Saje je lah nak main edit edit gambar. Tup tup jadi cam gini. hahaha


 And thanks Kak Pisah, Nanot dengan Ena untuk surprise ni :)



Hanan dan Senah berbaju purple :)


Tu je. Nantikan next entry!
Assalammualikum :)

No comments:

Post a Comment