Monday, August 17, 2015

KISAH HARI RAYA


Assalammualaikum

Hai gaissss! Lama tak bersua kan? Rindu tak? Cet, bajet macam ramai pulak yang baca blog aku pulak ni kan. Haha. Perasan je lebih. T_T

Okey, memandangkan raya sebulan tu dah habis, meh aku update sikit raya aku macam mana. Sikit je, tak banyak pun. Ni pun aku dah cukup Alhamdulillah sebab aku still dapat merasa raya tahun ni. Harap tahun depan sempat merasa bulan Ramadhan and Syawal segali gus. Aminn.

So, lets start!





My big family. Gambar raya tahun ni sepatutnya family along pun turut serta tapi dia datang rumah lambat. So, babai lah along. Haha





Yes, GIGS0610!
Manusia yang mungkin aku takkan lupakan. 
Harap Allah kekalkan persahabatn kita ni sampai bila-bila.
(Maaf kepada yang tak dapat join. Tahun depan mungkin? Haha)








Then, Geng Tehel. 
Antara manusia yang wajib berjumpa tiap tahun masa raya.
Dari darjah satu sampai sekarang.
Alhamdulillah..




Hah, budak Omega!
Actually, tak semua dalam gambar ni budak Omega. Yang lain member kepada budak Omega. Haha.
Thanks ye datang rumah mak ayah kita :)


Ni yang paling berharga. 
Member PLKN Kem Sembrong.
Ini kali pertama buat Zuhdi dan Azim datang rumah aku tapi kali kedua buat Kiena.
weh korang, aku sayang korang tau!


Dan, ini yang paling berharga!
Dengan diorang, aku boleh jadi manusia yang paling tak waras.
Dan bukan aku sorang je yang tak waras, diorang pun sama-sama tak waras.
Haha
Weh Faez, Fatynn, and Maya, thanks for everything!


Dan dua orang budak nakal!

Okay, tamat sudah kisah hari raya aku. Terima kasih kepada yang terlibat dalam kisah hari raya aku. Korang memeng Ohsem!

2 comments: