Tuesday, May 19, 2015

#MAKSIS2015


Fuh, baru sedar dah 3rd year dah aku kat UPM ni. Tuptup dapat jemputan pergi dinner untuk meraikan kami pelajar tahun tiga yang menetap di Kolej 16. Tahun depan dah final year. Macam tak ready je nak buat FYP.Fuh, dengar je pun dah takut weh!!! Ok stop! ni bukan nak cerita pasal nak buat FYP. Tapi nak cerita pasal dinner. So, layannnnn........








 
Nak dijadikan cerita, kami gegurl Kimia Industri ni pergi hotel dengan bas memandangkan most of us pergi kelas naik motor. Merempet! Dan paling best, dalam bas tu majoritinya juga budak budak Kimia Industri juga. Masyukkkk! haha



Lokasi : Hotel Bangi - Putrajaya











First of all, harus lah bergambar dengan tetamu jemputan memandangkan kami yang diraikan. haha.





























So, inilah kami. I'm so happy! Thanks Allah for this. Alhamdullilah.



And last but not least, ini gambar paling mahal. haha.  

Ok, thats all from me. Wait till the next entry ya! Babai. *muah ciked*

No comments:

Post a Comment