Friday, January 25, 2013

besties


Assalammualaikum

Pada tanggal 20 Januari hari tu, genaplah umur aku 20tahun! weh, aku dah matang wehh. kau ada? haha. Tapi hari yu tak se-special mana pon sebab takde party, takde kenduri, takde buat pape laa! Tapi aku enjoy jugak hari tu sebab my future brother-in-law belanja saya! makan, tengok wayang, jejalan tapi malangnya, tak dapat nak g taman seribu bunga. actually, aku tak sedih sebab aku tak ketagih nak pergi sana pon just angah aku je nak pergi bebenau.. haha

Btw, pada ketika ini, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat sesiapa yang dah wish birthday saya. Saya appreciate sangat sangat. tahnks tau! :) wish yang paling terharu bila ayah call dari kilang semata mata nak wish aku. tepat pada pukul 12.45am. untung aku tak tidur lagi.. hehe

okey,lupakan hari tu dan aku nak ceritakan pada tarikh 240113 pulak.. hari tu merupakan hari aku berkumpul dengan makwe makwe dan pakwe aku. so sweet kan? hukhuk. 


keluar dari pukul 12 dan balik hampir hampir maghrib. dari tehel,maya yang drive then ambil aku, faez dan yang terakhir fatynn kat mc. 


Lokasi pertama kami ialah Mahkota Parade(MP). kat sana kami terus solat Zohor then makan. tema kali ni makan sampai muntah! seriussss. dahsyat gila perut kitaorang hari tu. betul,,tak tipuu. makan, habis, dan tambah. dari pukul 2 sampai pukul 5,tu lah yang kami buat. dahsyat sangattt!!


seoul garden! tu lah tempat nye.. agak mahal tapi berbaloii. nak tambah banyak kali pon tak kesah. tapi kepada student student diluar sana, bawa lah student card. dapat lah potongan cikit


ni kawan kawan saya :)

FATYNN

MAYA

   AKU  

    FAEZ



SAHABAT SELAMANYA

selepas itu, ada surprise untuk aku. rupa rupanya,mereka dah belikan kek untuk saya tanpa saya sedari. padan lah dak Fatynn main peluk peluk aku masa nak balik tu.. haishh,saja je dia ni kan. kan aku dah malu bila dah sampai kat Melaka Mall tu.. malu yang teramattttttttttt!


terima kasih kawan kawan sebab sudi menceriakan hari saya dan mengembirakan saya. thanks a lottttt. muahhhhhh :*

tu je,byebye :)
Assalammualaikum


2 comments:

  1. hoi boikot aku ke ape?kenapa masukkan muka tak sememeh tu,nanti kalau bakal suami,bakal mak mertua tengok cane, haha

    ReplyDelete
  2. hahaha. bukan boikot lah. gambar tu cute ap? haha

    ReplyDelete