Sunday, October 7, 2012

our anniversary :)

Assalammualaikum :)


Happy Birthday 0610 :D !

It's the times we're so crazy,
that people think we're high.
It's the times we laugh so hard,
we can't help but cry.


It's all the inside jokes
and "remember whens".
those are all the reasons
that we're best friends!

You listen when I have a problem
And help dry the tears from my face
You take away my sorrow
And put happiness in its place.

We can't forget the fun we've had
Laughing 'til our faces turn blue.
Talking of things only we find funny
People think we're insane-If they only knew!

I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such good friends
And being there with me through it all. :)




Hah,perasan tak saya sangat gembira? Yang pasti,aku sangat gembira sebab hari ini genaplah 7tahun kami (G.I.G.S.)  mengenali antara satu sama lain.. sweet kan kitaorang.. 

Aku ingat lagi first time aku masuk SIS dan yang lagi tepat bila aku masuk hostel! aku dan sepupu aku,Maya, merupakan pelajar form 1 yang masuk lambat.. kami masuk lambat seminggu and yang pasti kami takde nama oriented macam kawan2 aku yang lain.. Yang tak boleh belah bila aku ngan Maya dengan selamba daftar asrama dengan pakai baju kurung biasa.. hah,kan dah kena tegur ngn cikgu Normah :)


Actually, kami tak serapat ini pada mula-mulanya.. Kami mula bergabung dan rapat seperti ni bila ada satu peristiwa berlaku ketika form 3.. but,its already okey! dan hubungan rapat itu berlanjutan sehingga sekarang :)

The moment that i miss so much bila setiap hari sabtu dan ahad,hostel akan digegarkan dengan suara kitaorang sebab nak ajak pergi makan..dan yang lagi tak boleh lupa bila si Wahida datang kat dorm A and bagi salam tak henti henti macam nak minta penampar..haha..serius,rindu sangat! Situasi aku sekarang tak macam kat SIS. sunyi gila aku.. weekend aku sangat membosankan sebab duduk bilik 24jam sehari! nak keluar bilik pon bila nak makan je.. :(




Okey,aku rindu sangat sangat saat aku ngan korang.. Tiap kali aku tengok gambar kita bersama, aku rasa macam nak menangis aje.. maybe sebab hidup dengan korang memberi aku seribu erti.. Aku harap persahabatan yang telah kita jailnkan since 2006 ni, tak akan terputus dan kita akan jadi sahabat sehingga jannah nanti.. insyaAllah



harap korang tak bosan baca entry entry aku sebab ayat aku memang tak superb sangat..
hope you guys enjoy it :)

4 comments:

  1. semoga GIGS kekal sampai bila-bila :)

    ReplyDelete
  2. Thanks kak iera!! haha..eh,cam kenal je ayat dgn gmbr atas tuu..haha..thanks dielaa :)) sudi letak dlm blog :D *buat muka tak malu

    ReplyDelete
  3. sama sama gary.. untuk kau aku boleh je buat.. :)

    ReplyDelete