Saturday, April 28, 2012

kehidupan KMM

Assalammualaikum..

first of all,i want to say that i'm free right now..ak baru habis matrik and now aku nk habiskan kan pulak lemak2 yg ak kumpul sepanjang kat matrik nh...aku masuk je matrik,berat badan terus naek tp bukan sikit,banyak siot!!!so,5bulan ak kat umah,ak nk control makan and insyaAllah,ak nk jogging tiap hari sabtu dengan girlfriend2 aku..so sayang,spend kan satu hari tok aku ye..eh bukan,beberapa jam je..hehehe

kat matrik nh,banyak jugak lah kenangan yg simpan..pahit,manis,kelat n apa2 rasa pun cukup...dengan adanye classmate,roomate,budak wing yg happy mmg cukup buat ak gembira kat sini..but don't worry,kawan lama tetap tidak dilupakan...

malas nk cakap banyak,tgok je lah gambar nh ea..hehehe







S21.T3









A3.2.14








A3 wing B

sekian,trimassss.......


No comments:

Post a Comment